Burriana: Sènior i el Cor Brutal, i Joe Pask actuaran al teatre Payà per a celebrar el 9 d'octubre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189390_115940/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-10-2019
Sènior i el Cor Brutal, i Joe Pask actuaran al teatre Payà per a celebrar el 9 d'octubre


• Dins de la coprogramació que duen a terme l'Ajuntament de Borriana i l'Institut Valencià de Cultura, i amb la col•laboració de l'emac.
• Les entrades anticipades es poden aconseguir en Buraudio dimarts de 10h a 13h i en les taquilles del Teatre Payà una hora abans del concert
L'Ajuntament ha programat per a demà dimarts, dia 8 d'octubre, a les 22 h al Teatre Payà un concert del grup valencià Sènior i el Cor Brutal, que tindrà a Joe Pask com a artista convidat obrint la vetlada.
El concert es realitza dins de la coprogramació que duen a terme l'Ajuntament de Borriana i l'Institut Valencià de Cultura, i amb la col•laboració de l'emac.
Sènior i el Cor Brutal presentarà a l'escenari del Teatre Payà el seu nou treball anomenat Post. El grup liderat per Miquel Àngel Landete és un dels grups capdavanters de l'escena valenciana. Amb més d'una dècada de treball, vuit discos i més de 300 concerts segueixen en plena forma amb el seu característic estil de fer rock americà en valencià.
Per al concert en el Teatre Payà, Joe Pask serà l'encarregat d'obrir la nit amb les seues cançons. Pask, nascut a Alcoi, és un cantautor que va començar la carrera musical escrivint en anglès, i a l'estiu del 2016 va fer un nou pas en començar a compondre en la seua llengua materna, el valencià.
Acompanyat de la guitarra acústica i d'harmòniques ha recollit les influències dels més grans de la música americana, de la qual ha aconseguit un so cru i sincer, sense edulcorants.
Les entrades per a aquest concert tindran un preu de 5 € en platea i de 4 € en les butaques de l'amfiteatre. Les entrades anticipades es poden aconseguir en Buraudio (L'Escorredor, 58) dimarts de 10h a 13h i en les taquilles del Teatre una hora abans del concert.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana