Burriana: La Policia Local de Borriana inicia una campanya de prevenci de consum d'alcohol i drogues


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191256_117561/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-12-2019
La Policia Local de Borriana inicia una campanya de prevenci de consum d'alcohol i drogues

L'arribada de les festes i les celebracions del mes de desembre van, com cada any en el calendari, acompanyades de les campanyes de prevenci de consum d'alcohol i drogues en els conductors. Per a la qual cosa, la Policia Local de Borriana posar en marxa en els prxims dies aquesta campanya de prevenci al volant, que est dins el conjunt de campanyes que organitza la Direcci General de Trnsit (DGT).
La Policia Local amb la collaboraci de la DGT, establir punts de verificaci aleatoris en diferents llocs de la ciutat amb l'objectiu de detectar aquells conductors que podrien circular sota els efectes de l'alcohol i les drogues. Amb aquest objectiu, est prevista la realitzaci de centenars de proves en aire espirat (les habituals en els controls d'alcoholmia) per tamb, durant aquest perode, es faran proves de verificaci de fluid salival, mitjanant reactius que detecten la presncia de drogues en l'organisme.
La conducci sota els efectes d'alcohol o drogues est relacionada amb un ter dels accidents amb vctimes i s per aquest motiu que extremar la vigilncia d'aquestes conductes i prevenir-les constitueix una mesura efica per millorar la seguretat viria.
Com s ben sabut, els dies previs al Nadal sn habituals els dinars i sopars d'empresa, les quals es realitzen en un ambient festiu. Per aquest motiu es fa necessari apellar a la responsabilitat dels conductors i de les conductores perqu s'organitzen el transport durant aquests sopars i dinars o b utilitzen el transport pblic amb la finalitat d'evitar accidents i sancions.
Des de l'Ajuntament i conjuntament amb el cos de Policia Local de Borriana es recorda: Si beus, no condusques. Si ests sota els efectes de les drogues, no condusques. Al volant, el mbil pot esperar. Tu tens la clau perqu la teua llum no sapague.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana