Burriana: El Club de Tenis Borriana acull el Campionat Absolut de Tenis de la Comunitat Valenciana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191451_117722/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191451_117722/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-12-2019
El Club de Tenis Borriana acull el Campionat Absolut de Tenis de la Comunitat Valenciana

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb la presidenta del Club de Tenis Borriana, M. ngeles Prado i el vicepresident de la Federaci de Tenis de la Comunitat Valenciana, Mario Molina, han presentat el Campionat absolut de Tennis de la Comunitat Valenciana que es disputar els dies 14 i 15 de desembre a les installacions del Club de Tenis (carrer de l'Migjorn, Port de Borriana)
En primer lloc, la presidenta del Club de Tenis ha volgut agrair l'oportunitat que la federaci de la nostra comunitat ha atorgat a Borriana per celebrar el campionat en les seues installacions. "s un orgull que el nostre club puga revifar la seua imatge una altra vegada amb la celebraci d'un campionat tan important com s aquest. El nostre club t 50 anys d'histria, de tornejos, de tenistes i, sobretot, 50 anys de professionalitat, i aquesta s una oportunitat increble que volem compartir amb tota la ciutat i amb l'esport a Borriana ".
El vicepresident de la federaci ha recalcat que "els clubs de Tenis de la Comunitat Valenciana no estan travessant el millor moment, per aix, la Federaci ha pensat que el Club de Tenis de Borriana, que t, com deia la presidenta, 50 anys d'histria i molta activitat des la seua fundaci, s un referent dins del mn del tenis. Aquest campionat absolut s la Copa Davis de la Comunitat Valenciana, en qu 8 equips competiran per demostrar quel nostre tenis s un tenis de qualitat, de nivell i de professionalitat. s, a ms, un orgull que la junta d'aquest Club de Tenis de Borriana estiga formada majoritriament per dones, perqu l'esport s per a tots i el tenis tamb".
Tal com ha explicat Alain Vicent, responsable de l'equip tcnic del club, la jornada comenar dissabte a les 10 del mat a les pistes esportives del Club de Tenis amb cinc partits individuals i dos dobles, on l'equip de Borriana lluitar per mantindre la mateixa categoria en qu es troba des de fa 3 anys consecutius.
L'alcaldessa ha tancat la roda de premsa convidant els borrianencs a visitar les installacions i acompanyar els tenistes dels equips de tots els clubs de la Comunitat Valenciana que participaran en el campionat, perqu "el Club de Tenis de Borriana ha sigut, s i ser sempre un referent per al tenis i per a l'esport a Borriana".
A la roda de premsa tamb han assistit Olga Panadero, M. Jos Blasco i Chelo Lpez, representants de la Junta directiva del Club de Tenis de Borriana i el tenista Pablo Jimnez, del mateix club. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana