Burriana: Borriana celebrarà el tradicional Concert de Nadal i lliurarà el premi del Concurs d'Harmonització de Nadales Valencianes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191547_117808/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-12-2019
Borriana celebrarà el tradicional Concert de Nadal i lliurarà el premi del Concurs d'Harmonització de Nadales Valencianes

• El dia 26 de desembre a les 19h al Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana
• Lliurament del premi a Sergi Bosch i Alcaina per l'harmonització de la nadala popular "A Betlem me'n vull anar".

La programació cultural de l'Ajuntament de Borriana inclou cada any una cita especial per al concert del segon dia de Nadal protagonitzat per la Coral Borrianenca, el dia 26 de desembre a les 19 hores al Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana.
El centre cultural omplirà les cadires per a gaudir de les tradicionals cançons de Nadal populars, al mateix temps que lliurarà el premi del Concurs d'Harmonització de Nadales Populars Valencians al guanyador, Sergi Bosch i Alcaina, per l'harmonització de la nadala popular "A Betlem me'n vull anar".
La Coral Borrianenca, per la seva banda, interpretarà a l’inici del concert les nadales guanyadores de les tres edicions anteriors del concurs d'harmonització de nadales populars valencians i estrenarà l'accèssit i l'obra guanyadora d'aquesta cinquena edició.
El regidor de Cultura, Vicent Granel, convida tots els borrianencs a gaudir d'un concert molt especial que ja és cita obligada en el calendari musical de la ciutat. Una cita que serè amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament i que permet gaudir del moment d’il•lusió i màgia del Nadal.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana