Burriana: L'Auditori Juan Varea acull joves músics de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192152_118330/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-01-2020
L'Auditori Juan Varea acull joves músics de Borriana



• El Trio Semplice de Borriana actuarà el proper diumenge 12 de gener a l'Auditori Juan Varea a les 19h

Al llarg del mes de gener, dos grups de cambra de joves músics borrianencs actuaran a l'Auditori Juan Varea de Borriana.
El primer grup conegut com a El Trio Semplice, format per Pascual Safont al piano, Núria Sotomayor al violoncel i Gabriel Constant al clarinet, ha preparat un programa amb obres de Brahms i Beethoven i actuaran el proper diumenge 12 de gener a les 19h.
Serà el diumenge 26 de gener quan Doric, un quartet format per Luís Martínez al saxo soprano, Maria del Mar Sánchez al saxo alt, Adrià Marquès al saxo tenor i Miguel Zamón al saxo baríton, pujaran una vegada més a l'escenari per a interpretar algunes obres d'Álvarez, Iturralde, Fauré i Lago.
El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, s'ha referit a aquests grups i ales actuacions com una bona iniciativa conjunta entre la Filharmònica de Borriana i la Regidoria de Cultura perquè joves borrianencs tinguen l'oportunitat de demostrar sobre un escenari el seu dur i constant treball, al mateix temps que fan gaudir el públic d'un concert de gran qualitat de músics locals amb una gran projecció.
Tots dos concerts tindran l'entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana