Burriana: La Serratella espera que el PSPV culmine l'A-30 i A-31 desprs de 5 anys de incompliments


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192303_118458/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-01-2020
La Serratella espera que el PSPV culmine l'A-30 i A-31 desprs de 5 anys de incompliments

Els vens de la Serratella, a Borriana, esperen que el PSPV complisca enguany la urbanitzaci de les unitats d'execuci A-30 i A-31. El projecte va ser un dels compromisos que l'alcaldessa socialista va garantir als residents l'any 2015 i que cinc anys desprs continua sent una promesa.
En pressupostos s'ha incls de forma reiterada una partida per a culminar l'obra. No obstant aix, any rere any el PSPV ha demostrat la seua incapacitat per a complir la seua paraula i hui entre els vens regna la desconfiana.
Carlos Sol, portaveu del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha reclamat al PSPV que enguany complisquen el comproms adquirit en el pressupost. Amb 200.000 euros reservats, hi ha partida per a assumir els costos de la urbanitzaci. Esperem que tamb hi haja un comproms poltic i ganes de treballar per a aconseguir-lo.
De fet, la culminaci d'aquestes dues unitats d'execuci s de noms el 0,20% de la urbanitzaci. s un projecte de mnima envergadura perqu el gruix de l'obra est finalitzada des de fa anys. No obstant aix, lluny de donar solucions el PSPV ha enquistat el problema.
Des del Partit Popular, continuarem elevant la veu dels vens per a garantir que aquesta obra s'executa. Creiem que no sols s de justcia complir amb l'anunciat. s que no fer-ho genera riscos entre els residents de la costa que conviuen amb obres inacabades. Rases obertes i material acumulat en via pblica no sn garantia de seguretat per a un entorn urbanitzat i en el qual molts vens viuen tot l'any.
Aix les coses, Sol ha reclamat al PSPV que complisca l'anunciat encara que vinga amb cinc anys de retard. Els vens li ho agrairan.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana