Burriana: L'emac. mostra a Borriana l'obra de vuit artistes emergents valencians


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192632_118740/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192632_118740/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192632_118740/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-01-2020
L'emac. mostra a Borriana l'obra de vuit artistes emergents valencians



• La regidora d'Igualtat, Maria Romero, i el director de l'emac., Vicent Tormo, van participar ahir a la nit en la inauguració de l'exposició 'Emac.ex-hibition' en el Centre Municipal de Cultura la Mercè
• La mostra, organitzada per @emac.fest, forma part del cronograma d'activitats paral•leles del festival, la cinquena edició del qual tindrà lloc del 14 al 16 de febrer

La regidora d'Igualtat, Maria Romero, i el director de l'emac., Vicent Tormo, van participar ahir a la nit en la inauguració de l'exposició 'Emac.ex-hibition', que reuneix en el Centre Municipal de Cultura la Mercè l'obra de vuit creadors emergents del panorama artístic valencià.
La mostra, organitzada per @emac.fest, forma part del cronograma d'activitats paral•leles del festival, la cinquena edició del qual tindrà lloc del 14 al 16 de febrer.
'Emac.ex-hibition', mostra comissariada per Barbara Ferri, agrupa l'obra de vuit joves artistes contemporanis valencians, com són Juan de Dios Morenilla, Carlos Correcher, Marina G.Guerreiro, Raúl Lorenzo, Blanca Santos, Julián Villalba, Iñaki Gover i Alberto Sánchez. Creadors que han exposat algunes de les seues inquietuds plàstiques en espais, com ara, l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) o les Drassanes del Grau de València, i en galeries de referència com Luis Adelantado i Punt.
D'aquesta manera, @emac.fest suma un apèndix més al nodrit programa de propostes musicals i artístiques, i amplia un cronograma que, per primera vegada, transcendeix més enllà de les tres jornades habituals que durant el mes de febrer signifiquen la capital de la Plana Baixa.
emac. està organitzat per l'associació cultural emac.borriana i compta amb el patrocini institucional principal de l'Ajuntament de Borriana, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), la Diputació de Castelló i Estrella Galícia. Igualment, disposa de la col•laboració de Naraniga Pub, Indie Are Production, Horma Zapatería, nomepierdoniuna, born music!, La Fàbrica de Hielo, cero en conducta, La Ragazza Produccions i Ecomunicam.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana