Burriana: El PP reclama un pla integral de voreres que garantisca la seguretat dels vianants


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192798_118888/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192798_118888/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 29-01-2020
El PP reclama un pla integral de voreres que garantisca la seguretat dels vianants

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reclamat la redacci d'un pla integral de voreres que garantisca la seguretat dels vianants desprs d'haver rebut queixes de diversos vens per caigudes en trams urbans que presenten condicions precries.
La degradaci que presenten alguns circuits per als vianants, especialment en el nucli urb, obliga en molts casos a ocupar la calada per a evitar caigudes. Aix mateix, es dona la circumstncia que el segellament deficient d'algunes rajoles fins i tot el despreniment d'alguns trams ha provocat que vianants, especialment els de major edat per les dificultats que tenen en els seus desplaaments, acaben accidentats per l'estat de la via.
El regidor del PP a Borriana, Carlos Sol, ha reclamat un estudi bsic que permeta posar soluci a aquestes situacions que fcilment es poden evitar. Mantindre el bon estat i condicionament dels carrers no s una opci, s una obligaci. I si hi ha diners per a pujar-se els sous, com van demostrar PSPV i Comproms el passat estiu incrementant en 100.000 euros les seues nmines, tamb l'ha d'haver-hi per a resoldre qestions quotidianes.
Per al Partit Popular aquesta demanda no s nova. Hem reclamat en multitud d'ocasions la necessitat d'establir un pla d'aquestes caracterstiques. De la inspecci rutinria que s'ha de realitzar pel departament d'Urbanisme es podria establir un llistat de trams que han de millorar-se i traar una srie d'inversions detallades en el pla integral.
La proposta del PP tindria carcter anual, subjecta a cada pressupost, i estaria viva. Amb cada inspecci se sumarien nous trams i es retirarien aquells que han sigut condicionats. Aix tindrem un mapa realista de les condicions en les quals es troba la via pblica i podrem planificar d'acord amb el pressupost per a evitar que la degradaci s'estenga per la falta d'acci. Lamentablement, el que ocorre en l'actualitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios