Burriana: Cs de Borriana culpa a la mala gestió dels continus problemes del PAI Sant Gregori i demana la informació de la denúncia


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193882_119840/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 28-02-2020
Cs de Borriana culpa a la mala gestió dels continus problemes del PAI Sant Gregori i demana la informació de la denúncia

· La portaveu a l'Ajuntament, Maria Jesús Sanchís, assenyala com "clau aquest projecte per al futur desenvolupament econòmic de la localitat"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha carregat contra l'equip de Govern, especialment contra el regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis, després d'eixir a la palestra una nova denúncia de Fiscalia al PAI Sant Gregori. "Des de l'arribada del bipartit al poder hem viscut una concatenació d'errors que semblen mai acabar i que vénen donades fonamentalment per la decisió de retornar el projecte al mateix agent urbanitzador, decisió a la qual cal recordar Cs es va abstindre", ha assegurat Sanchís.




Així, per a l'edila "la gestió està deixant molt a desitjar". "L'últim exemple l'hem viscut amb l'enderrocament de les casetes perquè no s'ha seguit cap protocol malgrat que, per la seua antiguitat, contenen fibrociment", ha explicat la portaveu, qui ha afegit que "des de Cs creiem que aquest projecte és clau per al futur i el desenvolupament econòmic de Borriana, però no es pot fer a qualsevol preu". "I és que el que malament, comença, malament acaba", ha resolt la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana