Cabanes: Cabanes impulsa la creació d’una associació d’empresaris


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156611_89992/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156611_89992/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 27-04-2017
Cabanes impulsa la creació d’una associació d’empresaris

Sole Segarra: “l’objectiu principal de crear sinergies per al Desenrotllament Local”
Des de la Regidoria per a l'Impuls de l'Activitat Econòmica, Educació, Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Cabanes que dirigeix Sole Segarra s’està fomentant la creació d’una associació d’empresaris de Cabanes i La Ribera “amb l’objectiu principal de crear sinergies per al Desenrotllament Local”. La regidora ha aprofitat la primera reunió mantinguda amb els empresaris interessats per informar-los de les facilitats que se’ls poden donar des de l’ajuntament: informació sobre l’ús de les noves tecnologies, accés al Pacte Territorial de la Plana Alta Nord i als Fons Europeus LEADER, cursos de formació per a autònoms i PIMES, informació sobre ajudes a la contractació de joves, etcétera. També s’ha parlat de la creació d’una borsa de treball local que facilite l’accés al mercat laboral dels veïns i veïnes de Cabanes
en les empreses del poble així com dels vivers d’empreses per a companyies de nova creació. Des del consistori s’estarà continuament en contacte amb els empresaris per poder resoldre els seus dubtes i ajudar-los en el creixement de les seues empreses.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios