Cabanes: Cabanes exposa al públic el nou Pla General Estructural


 
La Plana al Dia | Cabanes | General | 01-04-2018
 

L’Ajuntament de Cabanes, a través de la Regidoria d’Urbanisme que gestiona Dolores Torreblanca, exposarà al públicel nou Pla General Estructural (PGE).
Aquest procés de participació ciutadana consistirà, segons la regidora, en una sessió informativa oberta al públic, on es presentarà el PGE a tots els veïns i veïnes per que puguen participar i on es convidarà a les associacions a que aporten les seues impressions sobre el pla.
A més,els documents que conformen el Pla General i tots els informes i al•legacions que han originat aquesta última versió estaran exposats al públic durant un període de 45 dies. Durant este període, tots els veïns i interessats el podran consultar i formular noves al•legacions.
L’Ajuntament ha incorporat a la Versió Preliminar del Pla General heretada els paràmetres de la Estratègia Territorial Valenciana de la Generalitat per “crear un planejament adaptat a la realitat actual que permet el creixement i l’ordena per a que siga de més qualitat i més respectuós amb el medi ambient i el patrimoni cultural”, tal i com afirma Dolores Torreblanca.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana