Cabanes: Cabanes presenta el II Concurs de Fotografia de imatges de Cabanes i La Ribera


 
La Plana al Dia | Cabanes | General | 02-04-2018
 

El regidor de Cultura l'Ajuntament de Cabanes, Carles Mulet, ha organitzat per segon any consecutiu el concurs de fotografia "Imatges de Cabanes i La Ribera". La finalitat d'aquest concurs és donar a conèixer una visió personal del terme, festes, esdeveniments, llocs emblemàtics o d'interès, en qualsevol dels seus àmbits.
El concurs estarà obert a tots els interessats majors de 18 anys i residents a Espanya, encara que també podran participar els menors d'edat amb una autorització firmada per un pare, mare o tutor. Tots els interessats tindran de termini per participar de l'1 d'abril a l'1 de juny de 2018 i podran entregar fins un total de tres imatges pròpies no premiades en altres concursos.
La novetat enguany recau en l'ampliació de les categories premiades que seran la Categoria Infantil/Juvenil (fins els 18 anys), la Categoria Adults (majors de 18 anys) i la Categoria Juvenil/infantil/Adult.
Entraran en concurs totes les fotografies que posen en relleu l'atractiu turístic de Cabanes i els seus diferents nuclis de població, el seu entorn natural i paisatgístic, els seus recursos històrics-artístics, festes i tradicions.
La informació de les bases del concurs es troba disponible en www.cabanes.es i en el propi Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana