Cabanes: Cabanes demana al Ministeri que assumisca el cost total de la dessaladora de Cabanes-Orpesa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182800_110388/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 04-03-2019
Cabanes demana al Ministeri que assumisca el cost total de la dessaladora de Cabanes-Orpesa


Els partits que integren l'Ajuntament de Cabanes van sol·licitar al Ministeri de Transició Ecològica que assumisca el cost total de la construcció de la dessaladora de Cabanes-Orpesa en una proposta presentada de forma conjunta en l'últim ple celebrat el dijous.



Aquesta declaració arriba després de les últimes negociacions dutes a terme per l'equip de govern de Cabanes amb l'empresa Aguas de las Cuencas Mediterráneas SA (Acuamed) per a la negociació del nou conveni.



Dolores Torreblanca, regidora d'Urbanisme, Medi Ambient i Agricultura, va explicar que l'actual equip de govern ha hagut de fer front a aquest problema que sorgeix per la deixadesa del Partit Popular durant els seus anys de govern a Cabanes.



"Estem a favor de l'ús de l'aigua procedent de les dessaladores però no a qualsevol preu. Hem de pensar en el futur i no hipotecarem el futur de les nostres veïnes i veïns per a pagar aquesta infraestructura", va dir Torreblanca.



"Hem agafat el timó en les negociacions amb Acuamed per a acabar amb aquesta problemàtica que ens persegueix des de 2006 quan es va subscriure el Conveni per al finançament i explotació de la dessaladora", va agregar l'edil.



Finalment, Torreblanca va indicar que s'han demanat algunes modificacions puntuals a Acuamed sobre la proposta de conveni per a aconseguir un contracte amb més garanties per a Cabanes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana