Castelló: Moros d’Alqueria anuncia els guardonats en els seus VIII Premis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154335_88257/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-02-2017
Moros d’Alqueria anuncia els guardonats en els seus VIII Premis

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, i la regidora de Festes, Sara Usó, han presentat al costat de Leandre Escamilla, vicepresident de Moros d’Alqueria i Ernesto Tarragó, vicepresident de la Fundació Moros d’Alqueria, els VIII Premis Moros d’Alqueria.

Així, el premi ‘Adrián Segura de Gastronomia’ ha recaigut en Víctor Aliaga Martínez, el premi de ‘Música per a instrument de banda’ ha sigut per a Manuel Melchor Romero i, finalment, el premi ‘Moros d’Alqueria Ciutat de Castelló 2017’ se l’ha emportat el Carnestoltes de Notting Hill de Londres.

Verónica Ruiz ha volgut recordar que “per primera vegada, els pressupostos de l'Ajuntament de Castelló destinen una partida al conveni amb Moros d’Alqueria, una entitat que porta tantísims anys treballant per la festa i que per fi té el seu nom propi plasmat en els pressupostos municipals”.

Per la seua banda, la regidora de Festes ha donat l'enhorabona als premiats i a volgut agrair a Moros d’Alqueria la seua labor “per difondre el gran talent de la gent de Castelló, així com el fet de donar a conèixer el valor i l'interès turístic internacional de la nostra ciutat i les nostres festes”.

Ernesto Tarragó ha destacat que, amb aquests premis, Moros d’Alqueria “pretén reconèixer el talent en dos àmbits molt vinculats a la festa, com són la gastronomia i la música”. A més, l'Associació Moros d’Alqueria té per objecte “fomentar els aspectes culturals de la nostra ciutat i província i estendre les nostres festes fundacionals per tot el món”, ha puntualitzat Tarragó.

Finalment, Leandre Escamilla ha volgut “agrair a totes les institucions que fan possible que avui estiguem ací i per permetre que aquests premis servisquen perquè els joves castellonencs facen un pas més en la seua formació”.