Castelló: Benestar Social amplia la borsa de pisos pont per a la inserció de persones en exclusió social


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/162059_93070/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-08-2017
Benestar Social amplia la borsa de pisos pont per a la inserció de persones en exclusió social

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha subscrit un conveni amb la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl per un import de 80.000 euros pel qual facilitaran sis habitatges pont per a la integració de persones o famílies en situació d'exclusió social.

El regidor delegat de l'àrea, José Luis López, ha indicat que amb el citat conveni es renova la col·laboració que iniciem l'any passat amb la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl, i amb açò es disposarà de sis pisos semitutelats.

López ha explicat que des de l'equip de Govern, i en concret l'àrea de Benestar Social, “estem treballant per a fer front als processos d'exclusió a Castelló i abordar les necessitats derivades de l'habitatge i de la promoció i inserció social en la nostra ciutat”.

La Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicent de Paúl és una societat apostòlica sense ànim de lucre al servei dels més vulnerables que a través del projecte ‘Allotjament Alternatiu Puente’ col·labora amb el consistori castellonenc amb pisos semitutelats i seguiment social del propi habitatge, mentre que el pla d'intervenció es porta conjuntament des dels centres municipals dels serveis socials de l'Ajuntament i els pisos semitutelats.

Les persones i famílies que participen en l'esmentat projecte han d'estar empadronades en el municipi de Castelló i tenir entre 18 i 65 anys. L'estada en aquest tipus d'allotjament podrà estendre's fins als 18 mesos sempre que s'observe una col·laboració activa amb el pla d'intervenció per part dels residents.