Castelló: Marató BP Castelló lliura els xecs solidaris a les ONG’s participants en l'última edició


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/163019_93854/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | Deportes | 13-09-2017
Marató BP Castelló lliura els xecs solidaris a les ONG’s participants en l'última edició

El regidor d'Esports, Enric Porcar, ha assistit, al costat del vicepresident del CA Running Castelló, Juanma Medina, i al responsable d'ONG’s de la Marató, Pere Marí, al lliurament dels xecs a les ONG’s participants en la VII Marató BP Castelló i en el 10K Ciutat de Castelló. Així, les ONG’s Idem, Manos Unidas i Asperger han rebut els xecs per valor de 2.300 € cadascun que provenen de la solidaritat dels corredors d'ambdues proves, ja que molts d'ells van decidir lliurar, en finalitzar la prova, el xip de la carrera a les ONG’s contribuint així amb 5€ per a causes benèfiques.

Cal recordar que aquestes organitzacions van col•laborar amb la VII Marató ajudant a dirigir el tràfic durant la prova i també van estar presents en el ExpoMarató de la Pèrgola realitzant una recollida de material i útils que Manos Unidas ha fet arribar a Bolívia, concretament al municipi de Padcaya (Tarija), dins del Projecte de Desenvolupament Productiu i Organitzatiu de Comunitats Agricultores. L'objectiu d'aquesta iniciativa va ser la d'ajudar al fet que les famílies agricultores exercisquen els seus drets socials i econòmics així com ensenyar-los tècniques sostenibles que milloren l'ús del sòl, aigua i s'adapten al canvi climàtic, millorar les seues infraestructures i augmentar la diversitat de cultius per a assegurar la seua alimentació i excedents per a la venda.

La Marató BP Castelló torna a mostrar el seu costat més solidari a través del compromís amb els més necessitats, un dels valors més destacats de la carrera popular més important del calendari provincial.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios