Castelló: Castelló en moviment demana al PP «que no imite la denúncia a l’Ajuntament València i ataque judicialment la Dependència»


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-10-2017
 

La regidora de Castelló en moviment, Paz Beltrán, considera que la notificació del govern central denunciant les contractacions realitzades perquè l’ens municipal fos entitat col·laboradora de la Llei de Dependència i pogués realitzar avaluacions és «una mostra més de la deslleialtat amb les institucions que té el Partit Popular quan és derrotat en les eleccions. És un sense sentit que el partit que gestionava hospitals i construïa aeroports des de la Diputació done ara lliçons de límits en competències. Només són capaços de jugar brut i posar entrebancs a l’estat del benestar», considera Beltrán.
Aquesta denúncia es suma a tota una llista d’intents del Partit Popular per tractar de paralitzar l’acció dels governs en el País Valencià. En els últims dies també s’ha comunicat que el govern central estava negociant amb el Consell de la Generalitat la retirada d’alguns articles de la Llei de la Funció Social de l’Habitatge amb l’amenaça de denunciar-la al Tribunal Constitucional, a més de la notificació per les contractacions per a les avaluacions de Dependència.
«Tracten de guanyar en els tribunals allò que van perdre en les eleccions per impedir que s’apliquen polítiques de canvi que demostren que hi ha alternativa al model del Partit Popular», considera Beltrán, qui també recomana tan al govern valencià com al govern municipal, en cas que arribe la notificació sobre les contractacions en Dependència, «no cedir davant les amenaces i les coaccions judicials del Partit Popular. Les polítiques de canvi no es poden interrompre per molt que el PP jugue brut per bloquejar-les», afegeix la regidora de Castelló en moviment.