Castelló: L'Ajuntament torna a oferir el servei de bus gratuït per a escolars del Raval Universitari


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164310_94881/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-10-2017
L'Ajuntament torna a oferir el servei de bus gratuït per a escolars del Raval Universitari

L'Ajuntament de Castelló torna a oferir el servei de bus gratuït per als escolars del Raval Universitari, una iniciativa que, per segon any consecutiu, s'ha engegat aquest mateix matí.

De fet, el regidor d'Educació, Enric Porcar, i la presidenta del Districte Oest, Verònica Ruiz, es van reunir en la vesprada d'ahir amb els pares i mares dels xiquets del Raval Universitari de Castelló que no van poder ser escolaritzats en els centres de la zona per a informar-los que, de nou, podran disposar de transport escolar gratuït per a desplaçar-se diàriament fins als seus centres educatius.

Així, els beneficiats seran un total de 35 xiquets que estan matriculats en els col•legis Jaume I, Vicent Artero i Enric Soler i Godes, i que no van obtenir plaça en els centres més propers als seus domicilis, el Vicent Marçà i el Manel Garcia Grau.

El nou servei d'autobús suposarà una inversió de 18.326 € i es prestarà durant tot el curs escolar. A més, el servei, tal com ha explicat el regidor Enric Porcar, compta amb la mateixa monitora que el passat curs que acompanya als xiquets i que també facilita les arribades i eixides de l'autobús.

Per la seua banda, els pares i mares dels xiquets beneficiats pel servei s'han mostrat molt agraïts a l'equip de Govern i, especialment, al regidor d'Educació per fer realitat, un any més, la seua reivindicació i per haver mostrat sempre la seua capacitat per a escoltar i atendre les seues necessitats. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana