Castelló: Castelló ofereix 44 cursos de formació gratuïts per a millorar el perfil professional


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165360_95806/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-11-2017
Castelló ofereix 44 cursos de formació gratuïts per a millorar el perfil professional

L'Ajuntament de Castelló, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha programat un total de 44 cursos de caràcter gratuït per a ajudar a les persones a millorar les seues qualificacions i competències per a l'ocupació i l'autoocupació. Per a açò, segons ha explicat la regidora d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Patricia Puerta, “destinem una inversió de 60.000 euros, en una actuació que té com a protagonista a la formació, la quarta línia del Pla Estratègic d'Ocupació amb què explica Castelló per primera vegada”.
Les diferents accions formatives, que es desenvolupen entre els mesos de novembre i desembre, s'agrupen al voltant de cinc grans branques: idiomes, noves tecnologies, administració comercial, desenvolupament personal i cursos encaminats a l'obtenció de certificats.
Els cursos per a millorar les habilitats lingüístiques comencen aquest dimecres i es troben classificats per nivells, des d'anglès i francès bàsic a un nivell d'anglès especialitzat del sector turístic. També hi ha previst un curs per a millorar les competències orals en llengua anglosaxona. En el marc de les noves tecnologies, les persones interessades podran aprendre a usar el correu electrònic i navegar per internet, utilitzar el paquet de Microsoft Office o aprofundir en la xarxa social LinkedIn.
Les accions emmarcades en l'àrea d'administració comercial permetran als alumnes millorar coneixements relacionats amb la gestió d’estocs i magatzems, la comptabilitat i les finances o aprendre tècniques de venda i atenció al client. Les activitats de desenvolupament personal se centren en la intel•ligència emocional i el coaching, fomentar el treball en equip i el autolideratge, potenciar habilitats socials i de motivació, i afavorir una comunicació eficient per a l'ocupació. També hi haurà cursos de caràcter més tècnic i orientats a la consecució de certificats, com el de manipulador d'aliments, carretiller, monitor de menjador o atenció en primers auxilis, entre uns altres.
Cada curs té els seus propis terminis d'inscripció. No hi ha cap requisit d'accés i la selecció es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció, amb preferència per a les persones que es troben en situació de desocupació. A més de la fulla de sol•licitud degudament emplenada, l'única documentació que hauran d'aportar els interessats són una fotocòpia del document d'alta i renovació de la demanda d'ocupació (Darde) i la vida laboral, la qual es podrà lliurar en el registre general de l'Ajuntament o qualsevol tinença d'alcaldia. Tant la informació individual sobre cada curs com el model d'instància a presentar es poden trobar en la pàgina de l'ADL, dins de la web municipal


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios