Castelló: El Patronat d'Esports obre el termini d'inscripció per a la Cronoescalada al Fadrí


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167750_97738/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/1/167750_97738/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-01-2018
El Patronat d'Esports obre el termini d'inscripció per a la Cronoescalada al Fadrí

Per tercer any consecutiu el Patronat d’Esports de Castelló ha organitzat la prova esportiva que consisteix en una cronoescalada individual de pujada al Fadrí, en total 188 escalons que s’hauran de recórrer en el menor temps possible.

El termini d'inscripció per a aquesta prova ja està obert i el seu preu és de 5,08 euros. Aquest tràmit es pot realitzar a través del Patronat d’Esports, al carrer Columbretes 22 o a través de la web de l'entitat col•laboradora www.evasionrunningcastellon.com.

Els participants seran agrupats per categories i la carrera es durà a terme per tandes, de manera que es garanteix l'ordre i la seguretat d'aquesta activitat popular que ha tingut molt bon acolliment en les dues edicions anteriors.

Les categories s'estableixen per sexe i edat, d'aquesta manera es distingeix una categoria absoluta (a partir de 17 anys), una altra escolar (entre 12 i 17 anys) i una tercera per a veterans (a partir de 45 anys). Els tres primers atletes classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació. A més, es lliuraran fins a 25 vals de regal per canviar al Mercat Central de Castelló. I com que les festes de la Magdalena se celebren a menys d’un mes de distància d’aquesta prova, el guanyador i guanyadora absoluts de la cronoescalada individual rebran el seu pes en cacaus.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana