Castelló: Barrachina: “El PP connecta a Castelló amb les noves oportunitats gràcies a l'AVE i les noves infraestructures”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168708_98461/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 07-02-2018
Barrachina: “El PP connecta a Castelló amb les noves oportunitats gràcies a l'AVE i les noves infraestructures”

El portaveu de la comissió de Foment del Congrés dels Diputats, Miguel Barrachina, ha mantingut avui una reunió amb l'associació de càmpings de la província de Castelló que ha comptat amb la presència del president, José María López, així com el responsable del turisme provincial, Andrés Martínez, i l'alcalde d'Oropesa, Rafael Albert.
Barrachina ha posat en valor que gràcies a les inversions que el Govern d'Espanya està realitzant en la província de Castelló, la província “queda connectada a les oportunitats de futur gràcies a l'AVE i les infraestructures útils que s'estan duent a terme des del Govern d'Espanya”.
No en va, l'arribada de l'alta velocitat i el fet que Madrid i Castelló estiguen connectades en poc més de dues hores i mitjana va a suposar un revulsiu per al turisme, com ha succeït en la resta de províncies a les quals ha arribada l'AVE. “En només una setmana s'han venut 12.000 bitllets en aquesta nova línia el que suposa un èxit incontestable encara que a alguns els dol que Castelló tinga oportunitats”, assenyala Barrachina.
A més de l'èxit de l'AVE cal contemplar altres inversions com la de 434 milions d'euros per part del Ministeri de Foment en l'A7. Per al dirigent del PPCS, “la construcció dels 48 quilòmetres que separen l'aeroport de Castelló fins a La Jana serà fonamental per a vertebral l'interior de la província i la nova A7 serà una font d'oportunitats per als municipis castellonencs que milloraran la seua comunicació i per tant l'accés als serveis”.
Cal recordar que la construcció d'aquest tram d'autovia va ser un compromís que va adquirir en el seu moment el govern valencià del Partit Popular i el govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero. El PP va complir la seua part i va construir el tram d'autovia entre Almenara i Vilanova d%o2019Alcolea, fins a l'aeroport, però el PSOE l'acord i no va finalitzar l'autovia. Ara, de nou, un Govern del PP serà qui faça aquestes obres, com també succeeix en la N-232 les obres de la qual ja estan en marxa i que suposa connectar amb 40 milions d'euros la cornisa Cantàbrica amb Vinaròs.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana