Castelló: Podem es felicita per haver convençut al Govern de la «necessitat del Conservatori Superior de Dansa a Castelló»


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-02-2018
 

El conseller d’Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà va anunciar la setmana passada l’inici dels cursos del Conservatori Superior de Dansa de Castelló en el curs 2018-19 amb seu en l’Avinguda Germans Bou. Aquest anunci arriba després de varies iniciatives de Podem insistint en la necessitat d’obrir este centre, que van tindre la seua consecució en una resolució aprovada en el Debat de Política General al mes de setembre i una esmena de Podem als Pressupostos de la Generalitat de 2018 aprovada en desembre.
«Ens alegrem després de moltes iniciatives d’haver convençut al Govern de la Generalitat de la necessitat del Conservatori de Dansa a Castelló. Durant molts mesos hem hagut de pressionar per a la seua execució i, fins i tot, la moció del Debat de Política General es va haver d’aprovar sense el seu suport», recorda Cristina Cabedo qui, també, reconeix «la satisfacció per haver convençut al Conseller Marzà».
Sobre la ubicació provisional triada per la Conselleria, que també va avançar les seues intencions de construir un nou edifici que siga seu dels Conservatoris de Dansa i de Música, Cristina Cabedo considera que «després d’haver xarrat amb les associacions de dansa, es mostren satisfetes amb l’edifici buscat fins la construcció del Conservatori i sembla que és un bon lloc per l'ubicació, encara així farem seguiment per assegurar-nos de que l'adequació del local siga la correcta», afegeix Cabedo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana