Castelló: Compromís intercanvia necessitats i propostes amb l’Associació de Consignataris i Empreses del Port de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168956_98664/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-02-2018
Compromís intercanvia necessitats i propostes amb l’Associació de Consignataris i Empreses del Port de Castelló

Compromís per Castelló s’ha reunit amb l’Associació de Consignataris i Empreses del Port de Castelló per tal de compartir necessitats i propostes i conéixer l’activitat de les empreses que representen. Aquesta sessió s’emmarca en una sèrie de visites que el grup municipal va començar amb l’autoritat portuària i on també ha visitat als estibadors i a l’organització Stella Maris.

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha ressaltat la importància de conéixer de primera mà la realitat de l’Associació de Consignataris i Empreses portuàries perquè “al cap i a la fi, el Port és una plataforma logística que està donant de viure a més de 2.000 famílies en Castelló”.

“Hem estat parlant de medi ambient, de la realitat laboral en el sector de l’estiba que és un conflicte que encara està latent perquè el Ministeri i el Govern espanyol no estan donant una solució, sobre les infraestructures i en especial sobre el Pla General, i també ens hem interessat per quines són les seues previsions de creixement, les seues necessitats, com els afectava la intermodal i quines són les propostes que tenen”, tal com ha manifestat el portaveu Garcia.

L’encontre també va servir per a parlar de fiscalitat i la necessitat d’estabilitat i “creiem que vam obrir un diàleg que era necessari entre Compromís i els diferents actors socials, empresarials i culturals de la nostra ciutat”, ha afegit Garcia.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios