Castelló: Es presenta la XVIII Volta a Peu a la Ciutat de Castelló com a prova popular i festiva


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168993_98693/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168993_98693/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/2/168993_98693/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-02-2018
Es presenta la XVIII Volta a Peu a la Ciutat de Castelló com a prova popular i festiva

Aquest matí s'ha presentat en un acte formal la 5K BBVA Volta a Peu Castelló-XVIII Trofeu Luis Adsuara, que se celebrarà durant les festes de la Magdalena, el diumenge 11 de març. Es tracta d'una prova de 5 kilometros tenyida de l'esperit alegre de les festes fundacionals de la ciutat, i així ha volgut recordar-ho l'organitzador de la prova, Luis Adsuara, en la presentació de la cursa.

L'acte ha tingut lloc en l'oficina central del BBVA a Castelló amb la presència el regidor d'Esports, Enric Porcar, del responsable de relacions externes d'El Corte Inglés, Borja Monzó , la reina de les festes de la Magdalena, Carla Bernat i com a amfitrió, el director territorial de l'entitat bancària, Alberto Charro.

El regidor d'Esports de l'ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha destacat que “es tracta d'una prova diferent, divertida, que permet anar vestit amb chupetí i saraguells i que compta amb tot el suport per part de l'ajuntament de Castelló”. Per la seua banda, Adsuara, ha ressaltat que “és una prova alegre de recorregut curt, a l'abast de tots els públics”. Així mateix, confia que enguany el nombre d'inscrits superarà els 1.000 participants.

La inscripció està oberta, costa 5 euros, i té un component benèfic, ja que el 1% va destinat a l'Associació de Afanías. Els participants rebran una completa borsa amb samarreta commemorativa inclosa.

El promotor i organitzador de la Volta a Peu, s'ha mostrat satisfet amb l'evolució i suport rebut per part de patrocinadors i col•laboradors de la prova que segons ha dit “ha aconseguit consolidar-se en els últims anys”. Per la seua banda el Director Territorial del BBVA, Alberto Charro, ha desitjat que la prova siga tot un èxit i ha destacat el compromís de l'entitat amb Castelló i amb els valors associats a l'esport.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana