Castelló: Ignasi Garcia exigeix a la portaveu del Partit Popular que demane disculpes i retire les calúmnies que ahir va fer contra el Govern Municipal


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-02-2018
 

El regidor de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha exigit a la portaveu municipal del Partit Popular, Begoña Carrasco, “que demane disculpes i retire les calúmnies que ahir va fer a les xarxes socials contra el Govern Municipal”. La portaveu del PP va denunciar ahir una campanya a favor del valencià que impulsa l’Ajuntament de Castelló junt a altres municipis valencians, entre els quals també estan Moncofa i Benicàssim, on governa el Partit Popular.

Garcia ha manifestat que “és del tot indecent que la senyora Carrasco insinue falsedats sobre una campanya lingüística que s’està fent al nostre país de fa molts anys, que fan els governs del Partit Popular, i que ho considere com un atac i com una cosa heavy”. Garcia ha assenyalat que “el govern de Castelló està fent exactament la mateixa campanya que el govern de l’Ajuntament de Benicàssim, i la senyora Carrasco aprofita això per a atacar-nos i criticar-nos. No pot ser que si Benicàssim té un pàrquing d’autocaravanes estiga bé i si el té Castelló està mal, no pot ser que si Benicàssim fa una campanya lingüística està bé i si Castelló la té està mal”.

L’edil de Normalització ha denunciat que “la seua fòbia cap al valencià i el seu odi per a tot el que fa el bipartit ha ratllat ja el ridícul”. Garcia apunta que Begoña Carrasco “ha encetat una carrera amb Ciudadanos per a veure qui és més d’extrema dreta i sense ser conscients que en eixa carrera perdrà ella, i a sobre, perdrà la societat de Castelló que està sotmesa a una crispació innecessària”.

Per aquest motiu, el regidor Garcia ha lamentat que “no pot ser que una campanya informativa assumida per tots els partits polítics es convertisca en un conflicte només perquè ella vol traure-li rèdit electoral al que està passant en altra autonomia”. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana