Castelló: L’Ajuntament finalitza la segona edició del curs de llenguatge administratiu en valencià per a funcionaris


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172512_101634/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2018/5/172512_101634/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-05-2018
L’Ajuntament finalitza la segona edició del curs de llenguatge administratiu en valencià per a funcionaris

El regidor de Normalització Lingüística, Ignasi Garcia, ha informat hui que “aquesta setmana finalitza el segon curs de llenguatge administratiu en valencià, un curs en el qual el departament de Recursos Humans de l’Ajuntament compta, per primera vegada, amb la Universitat Jaume I per a formar als seus funcionaris”. Garcia ha valorat les dues exitoses edicions d’aquest curs, ja que “alguns funcionaris que volen aprendre i seguir formant-se no han pogut participar encara”.

El regidor delegat de l’àrea de Normalització ha volgut felicitar i agrair personalment a tots aquells funcionaris que “tot i tindre la seua plaça, decideixen continuar formant-se i millorant per a donar un millor servei a la ciutadania dia a dia”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios