Castelló: Una imatge del dolç amb el paisatge de Castelló guanya el concurs fotogràfic Flor de Lledó


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172544_101660/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-05-2018
Una imatge del dolç amb el paisatge de Castelló guanya el concurs fotogràfic Flor de Lledó

Flor del taronger, dolçaines i la basílica de Lledó són els tres elements amb els quals el castellonenc Alberto Villarroya recrea un paisatge especialment castellonero en el qual integra la Flor de Lledó. Tot en una fotografia titulada ‘Lledolç’, que s'ha convertit en la guanyadora de l'I Concurs Fotogràfic Flor de Lledó, organitzat pel Gremi de Forners en col•laboració amb la Regidoria de Consum i la Confraria de la Mare de Déu del Lledó.

El guanyador ha arreplegat aquest matí el premi de 100 euros patrocinat per Serveis Fleca, de mans de la gerent de la signatura, Belén Teixidor, que ha felicitat a Villarroya per recolzar el treball dels artesans de Castelló en la promoció del dolç de les festes patronals.

A més, en l'acte han estat acompanyats per la regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, el mestre major del Gremi, José Miró; el president de la Confraria, Ramón Vilarroig, i els artesans Rafa Valls, Rafa Funes, Antonio Sánchez i Pedro Martínez, del Gremi de Forners, que també han pres part en la iniciativa.

Més de 5.000 castellonencs s'han fet ressò del concurs, activat a través del Facebook del Gremi, i han votat les fotografies presentades. La instantània guanyadora va ser també la més votada en la xarxa i va aconseguir 152 ‘m'agrada’.

El mestre major del Gremi, ha donat les gràcies a tots els participants als col•laboradors de la iniciativa, “que recolzen així el treball dels artesans i les tradicions i gastronomia pròpies de la ciutat”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana