Castelló: L’Ajuntament de Castelló, amb el Sorteig de l’Or de Creu Roja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174927_103685/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 19-07-2018
L’Ajuntament de Castelló, amb el Sorteig de l’Or de Creu Roja

L'Ajuntament de Castelló ha realitzat un xicotet acte en el saló de plens per a expressar la gran satisfacció que suposa que la ciutat siga la seu del Sorteig de l'Or de Creu Roja. L'acte ha sigut presidit per l'Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, José Luis López, regidor de benestar social i dependència, Javier Senent, president nacional de Creu Roja Espanyola, Javier Gimeno, president autonòmic valencià de Creu Roja Espanyola, i Omayra Serrano, presidenta provincial de Creu Roja Espanyola.
Durant la presentació del sorteig, Amparo Marco ha ressaltat que l'ONG realitza ‘’una labor fonamental per la societat’’, al mateix temps que ha destacat l'orgull que és per a l'Ajuntament de Castelló acollir aquest concurs. A més, l'alcaldessa també ha incidit que acollir a Creu Roja és un exemple més de la gran quantitat de polítiques solidàries en les quals Castelló és pionera.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios