Castelló: Benestar Social promou les normes i drets de convivència democràtica entre els immigrants empadronats a Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176716_105249/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-09-2018
Benestar Social promou les normes i drets de convivència democràtica entre els immigrants empadronats a Castelló

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha fet lliurament avui en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló dels certificats d'assistència als 36 alumnes que han participat en el curs Escola d'Acolliment a través del Negociat de Convivència Social Intercultural, així com dels justificants de docència als 17 professionals que han col·laborat en el mateix de forma voluntària. Es tracta de la segona edició que organitza enguany la regidoria donada el gran acolliment de la iniciativa, que el seu objectiu és garantir a les persones immigrades i empadronades a Castelló el coneixement de les regles i valors de convivència democràtiques, dels seus drets i deures, de l'estructura política, la cultura i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, entre uns altres. En total, en els dos cursos s'han format 65 persones de països com el Marroc, Colòmbia, Nigèria, Ucraïna, Veneçuela, Paquistán, Rússia, Brasil, Perú, Hondures i Camerun.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios