Castelló: Consum engega la tercera edició de Divercuina de la Terreta amb 180 xiquets ja inscrits


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176717_105250/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-09-2018
Consum engega la tercera edició de Divercuina de la Terreta amb 180 xiquets ja inscrits

Divercuina de la Terreta, el programa de la Regidoria de Consum que dirigeix Mary Carmen Ribera, arranca demà dissabte, 15 de setembre, la seua segona temporada i tercera edició en la plaça de la Peixateria. Després de l'èxit de les passades convocatòries, l'àrea de Ribera ha decidit impulsar nous tallers respectant l'objectiu original: promoure el producte de proximitat entre les xiquetes i els xiquets de 6 a 11 anys a través de cursos de cuina en el carrer.


La regidora ha explicat que "en el calendari de tardor d'aquesta nova edició volem continuar amb el nostre compromís de divulgar i promocionar entre el públic infantil el coneixement dels productes dels nostres mercats, les verdures i els arrossos de Castelló, les carns pròpies de la nostra zona, la rebosteria, fruites i postres locals".


Així doncs, Ribera ha valorat que "el coneixement dels nostres productes de proximitat, a través d'aquests tallers de cuina infantil, és un valor de futur per al desenvolupament del consum local".


Divercuina de la Terreta té com a públic objectiu xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys, que cuinaran a peu de carrer al llarg dels sis districtes de la ciutat en l'edició de tardor. Els tallers són impartits per Cistina Cantavella, de Educachef, qui amb el seu equip de professors anirà descobrint als més xicotets divertides receptes amb cadascun dels típics productes alimentosos de Castelló.


Els castellonencs més joves interessats a participar en la citada campanya poden inscriure's en el correu electrònic divercuinadelaterreta@gmail.com o en la web www.divercuinadelaterreta.com.


Calendari de Divercuina de la Terreta:

15 de setembre: Districte Centre- Plaça Peixateria

22 de setembre: Districte Oest – Mercat de Sant Antoni

29 de setembre: Districte Grau – Plaça Miquel Peris i Segarra

6 d'octubre: Districte Sud – Plaça Vilanova d'Alcolea

20 d'octubre: Districte Nord – Plaça Primer Molí

27 d'octubre: Districte Est – Plaça Doctor Maranyon

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana