Castelló: La família de Matilde Salvador dóna part de la col·lecció personal de la compositora a l'Ajuntament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/177093_105573/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-09-2018
La família de Matilde Salvador dóna part de la col·lecció personal de la compositora a l'Ajuntament

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha mantingut una reunió aquest matí amb Matilde Asencio, filla de Matilde Salvador, en la qual aquesta ha realitzat una donació a l'Ajuntament de Castelló d'objectes que formaven part de la col·lecció personal de la compositora i pintora castellonenca.


Així, Asencio ha donant al consistori una titella, que representa al personatge de la Infantona del Rei Barbut, un dibuix al llapis del pintor Porcar i un àlbum amb material de premsa i programes de mà dels actes organitzats pel Conservatori de Música que van ser arreplegats pel marit de Salvador, Vicente Asencio.


Ruiz ha volgut agrair a la família de Matilde Salvador que aquesta haja pensat en l'Ajuntament de Castelló "com a salvaguarda d'aquesta valuosa herència i adquirim el compromís de conservar el llegat de Matilde Salvador com a filla predilecta de la ciutat de Castelló".


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios