Castelló: Podem Castelló inicia el procés de primàries per triar les seues candidates a les Municipals


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-10-2018
 

Podem Castelló ha iniciat el seu procés de primàries per escollir a les persones candidates de la formació morada a les eleccions municipals del pròxim mes de maig, un procés que conclourà el pròxim 27 de novembre. A més, el resultat d’aquestes primàries podrà viure modificacions fruit dels acords pre-electorals als quals es puguen arribar durant les pròximes setmanes i mesos.
«A 2019 tenim el repte de consolidar l’espai del canvi a la ciutat i les primàries de Podem Castelló són una oportunitat per convocar a totes les persones que confien en eixe canvi a triar quines són les persones més idònies per formar part d’eixa candidatura de canvi. Animem a totes les persones que estiguen identificades amb Podem a participar i interessar-se pel procés i, si tenen ganes, a postular-se com a candidates», explica Fernando Navarro, Secretari General de Podem Castelló de la Plana.
Al procés per escollir les candidates de Podem a la ciutat de Castelló podrà concórrer qualsevol persona membre de Podem. Per postular-se com a cap de llista de la candidatura s’hauran de recollir 42 avals i per formar part de qualsevol altra posició només seran necessaris 25. A més, del 6 al 11 de novembre les candidatures podran ordenar-se en llistes per equips. Del 20 al 25 de novembre es realitzaran les votacions i el 27 es coneixeran els resultats.
No obstant, el resultat d’aquest procés previsiblement no serà la candidatura definitiva, donat que durant les pròximes setmanes es produiran negociacions amb altres forces polítiques del canvi per definir una candidatura conjunta.
«En paral•lel a aquest procés continuarem en conversacions tant amb Esquerra Unida com amb Castelló en moviment per treballar en eixa candidatura conjunta. Però en 2019, a diferència de 2015, Podem sí concorrerem a les municipals i estes primàries ens serviran per definir els i les representants de Podem dins d’eixa candidatura més ampla», afegeix Navarro.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana