Castelló: Brancal presenta 'La Veu Cantant', un concert contra la violència de gènere


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/178148_106422/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-10-2018
Brancal presenta 'La Veu Cantant', un concert contra la violència de gènere

La vicealcaldesa i regidora d'Igualtat, Ali Brancal, ha presentat aquest matí el concert especial 'La Veu Cantant', una iniciativa del projecte 'Juntes' de Creu Roja, en el qual col·labora el Servei d'Igualtat d'Oportunitats de Dones (SIO) i la Fundació Dávalos Fletcher. En la presentació, Brancal ha estat acompanyada d'Antonio Fayos, vicepresident de Creu Roja; Manel Brancal, director artístic del concert; Raquel Martí, voluntària referent del programa 'Juntes' i Cintia Tiano, psicòloga del projecte 'Juntes'.


El concert se celebra aquest diumenge, 28 d'octubre a les 19.00 hores en el Teatre del Raval i es tracta d'un concert contra la violència de gènere que pretén commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Així, set veus femenines, acompanyades per cinc músics, interpretaran cançons amb un clar missatge a favor de l'apoderament de la dona i de la lluita contra la violència de gènere. Les cantants són: Arantxa Domínguez, Ángela Furquet, Bárbara Breva, María Igual, Sol González, Nuria Pallarés i Marina Fernández i els músics que les acompanyaran són Mioara Ahicart, Manel Brancal, Michel Llorens, Natxo Navarro i Jesús Gimeno. Dotze artistes de Castelló, dones i homes de reconeguda trajectòria i de diferents estils musicals, compromesos per una mateixa causa. La presentació del concert serà a càrrec de Núria Vizcarro.


Les entrades per al concert són mitjançant invitació, que es podrà arreplegar en la taquilla del Teatre del Raval el mateix diumenge abans del concert.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios