Castelló: El PSPV-PSOE inicia el curs polític amb l'objectiu d'augmentar els seus governs municipals i guanyar la Diputació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180844_108668/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-01-2019
El PSPV-PSOE inicia el curs polític amb l'objectiu d'augmentar els seus governs municipals i guanyar la Diputació

 En el transcurs d'un berenar amb militants celebrat en la seu del partit a Castelló, Ernest Blanch ha dit que “cal explicar bé el molt que hem fet en aquests 3 anys i mig i les noves propostes que tenim per a la millorar la vida de la gent”.
 L'acte ha servit per a presentar la campanya #135raons que des de hui es desenvoluparà en les xarxes socials del partit per a arribar a tot el territori.

El PSPV-PSOE a la província de Castelló ha iniciat en la vesprada de hui el procés preelectoral que conclourà el 26 maig amb la celebració de les eleccions municipals, autonòmiques i europees, amb la vocació d'estar present en tot el territori i d'oferir al conjunt de la ciutadania “un projecte solvent, viable i progressista”. Així ho ha manifestat el seu secretari general, Ernest Blanch, en el transcurs del berenar amb militants que s'ha celebrat en la seu del partit a Castelló.
En paraules del mateix Blanch, el PSPV-PSOE “ha volgut donar el tret d'eixida en la nostra seu, a la casa de tots, amb la presència de companys i companyes procedents de totes les nostres comarques”.
Els assistents han tingut l'ocasió de visionar uns vídeos de presentació dels candidats i candidates del PSPV-PSOE per a les 8 ciutats de la província que tenen més de 20.000 habitants, candidats i candidates que ja estan proclamats de manera oficial. “Són alcaldes i alcaldesses socialistes o persones que ja formen part dels equips de govern de les localitats més poblades en el nostre territori”.
L'acte també ha servit de presentació de la campanya #135raons que es desenvoluparà en xarxes socials, amb la qual cada dia es publicarà un contingut sobre un municipi de la nostra província. Del que es tracta és de “explicar les 135 raons per les quals cal votar al Partit Socialista”. És una campanya centrada en les persones que “té l'objectiu d'arribar a tots els llocs de la província, des de Castell de Cabres, el municipi més xicotet, fins a Castelló de la Plana, la capital, per a explicar la gestió realitzada durant els últims 3 anys i mig i com les polítiques socialistes impulsades pel PSPV-PSOE han servit per a millorar la qualitat de vida de les persones”. Ha afegit que “volem explicar la gestió que hem realitzat i les nostres noves propostes per al període 2019-2023”.
Ernest Blanch ha destacat que el PSPV-PSOE “és un partit de govern, que ja governa sobre la majoria de la població i que vol ampliar el seu radi d'acció perquè cada vegada siguen més les persones que es puguen beneficiar de les bondats de les polítiques progressistes que defensem i impulsem”. Una labor que “realitzem amb orgull però sense arrogància perquè considerem que l'acció de govern no té a veure amb la retòrica i la gesticulació, sinó amb escoltar als ciutadans i prendre decisions”.
El secretari general dels socialistes ha afegit que “hem treballat molt durant aquests anys i ara ha arribat el moment d'eixir al carrer i explicar a la ciutadania que els socialistes som gent normal, capaç, assenyada i responsable, persones dignes de confiança que vam governar amb la gent i per a la gent”.
“Treballarem perquè el PSPV-PSOE continue al capdavant de la majoria dels ajuntaments i per a ser el primer partit de les comarques de Castelló; i per tant, per a assumir responsabilitats de govern en la Diputació”. És una tasca “en la qual posarem tota la nostra obstinació perquè fa molt temps que la ciutadania espera l'entrada d'aire fresc en aquesta institució per a canviar el seu funcionament i posar fi a les polítiques clientelistes dels últims 24 anys”.
Ernest Blanch ha finalitzat la seua intervenció destacant “la normalitat i la tranquil•litat amb la qual s'ha desenvolupat l'elecció dels candidats en les poblacions de més de 20.000 habitants i la importància de l'esforç global que ha de fer tot el partit per a presentar llistes en el major nombre de municipis. És la mostra de la solidesa i implantació en el territori d'aquest partit, que ara té la possibilitat de guanyar per a la gent la millor de les opcions per a resistir a les amenaces que vénen des de la dreta posant en perill tantes coses que ha costat molt aconseguir”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana