Castelló: Castelló projectarà un vídeo sobre la gastronomia local realitzat per alumnat de l'UJI


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181184_108968/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-01-2019
Castelló projectarà un vídeo sobre la gastronomia local realitzat per alumnat de l'UJI

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló projectarà en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR 2019, un vídeo sobre alguns dels productes de la gastronomia de la nostra ciutat més típics, com són la coca de tomaca, el ximo i el cremaet, que han realitzat un grup d'alumnes de quart curs del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I.

Sota el títol "CocinaTradición" el vídeo mostra com s'elaboren aquests productes en tres locals de restauració emblemàtics de la capital de la Plana: el restaurant La Cuina de Fernando, la pastisseria Benages i el Bar Urbano. Els estudiants Noelia Martín, Lara Gracia, Sara Medina, Joan Milián, Paula Cerdá, Blanca Fonollosa, Marina Denia y Michelle Estepa, han realitzat aquest vídeo com a part d'un projecte de l'assignatura "Producció i realització hipermedia" que imparteix el professor Emilio Sáez Soro.

El vídeo es projectarà durant la presentació de l'oferta gastronòmica de la ciutat sota la marca Castelló Gastronòmic i en el showcooking que oferirà Fernando Molina, de La Cuina de Fernando, en l'estand de la Comunitat Valenciana.

Des de l'Ajuntament de Castelló han mostrat la seua satisfacció "per poder col·laborar amb les alumnes i els alumnes de l'UJI per a promocionar la nostra ciutat" i han destacat que l'objectiu de l'equip de govern és apostar sempre per la Universitat "perquè donar suport a l'UJI és donar suport al futur de la ciutat".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana