Castelló: ?Crónica de tu Maratón? celebra la seua tercera edició


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181829_109538/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 07-02-2019
?Crónica de tu Maratón? celebra la seua tercera edició

La Marató BP Castelló té al seu voltant un gran nombre d'activitats complementàries que converteixen la cursa en un gran esdeveniment esportiu. Una d'aquestes activitats és el concurs de relats ?Crónica de tu Maratón? organitzat per l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló.

El concurs, que aquest any celebra la seua tercera edició, té com a objectiu destacar els millors textos escrits pels corredors que, en clau periodística, relaten les seues vivències i experiències al llarg de qualsevol de les dues proves. Es tracta d'una iniciativa que pretén donar visibilitat al periodisme esportiu, així com apropar als corredors i corredores a aquesta disciplina periodística, convertint-los en redactors per un dia.

Els textos seran valorats per un jurat composat per membres de la pròpia associació i per un representant de l'organització de la Marató BP Castelló. El relat guanyador es premiarà amb una inscripció gratuïta per a l'edició de 2020 i una estada de dues nits amb habitació doble i sessió de SPA al Gran Hotel de Peníscola. El segon guanyador rebrà com a premi un val per una sessió de recuperació al centre Fisio Salut de Castelló. Ambdós textos seran publicats als perfils oficials de la pròpia APDCS i de la Marató BP Castelló, així com en Running Castelló, revista oficial de la Marató, l'any que ve.

El termini d'inscripció estarà obert entre els dies 25 de febrer i el 10 de març per a tots aquells participants que vullguen fer constar sobre el paper les experiències personals després de córrer en qualsevol de les dues distàncies convocades el 24 de febrer a Castelló.

Més informació a la pàgina oficial de l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló (APDCS)
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana