Castelló: Ernest Blanch aplaudeix la valentia de Pedro Sánchez i mostra el seu convenciment que el 28-A hi haurà una victòria socialista a Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-02-2019
 

 El secretari general assegura que el PSPV-PSOE té la maquinària electoral a punt. Argumenta que amb el triomf de Pedro Sánchez Castelló s'assegurarà l'execució de les inversions que han sigut paralitzades pel boicot als pressupostos de PP, Ciudadanos i independentistes.

El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha lloat la valentia i coherència del president del govern amb la seua decisió ?profundament democràtica de convocar les eleccions per al 28 d'abril, una vegada que les dretes de PP i Ciudadanos i els independentistes han impedit la tramitació dels Pressupostos Generals de l'Estat?. Ha assenyalat que ?Pedro Sánchez és un home d'Estat, que no s'ha sotmés davant cap mena de xantatge i que ha anteposat sempre la Llei, la Constitució i els interessos generals, a qualsevol altra circumstància?.
Blanch s'ha mostrat optimista de cara al procés que ara s'obri ?perquè el partit està preparat i en marxa des de fa molt temps, per a afrontar les dues cites electorals del 28 d'abril i el 26 de maig, en les quals la gent triarà entre continuar avançant amb el PSOE o fer passos arrere amb les dretes i els independentistes?.
Ha afegit ?que eixim a guanyar, també a la província de Castelló, on aspirem a ser la primera força política?. ?Treballem per a continuar millorant la vida de les persones i convidem a tots els castellonencs a donar continuïtat al projecte de Pedro Sánchez, que és un projecte feminista, que defensa la igualtat d'oportunitats en tots els camps i que pretén crear ocupació de qualitat?.
?Som optimistes?, a més ?perquè confiem en la victòria del Partit Socialista i, per tant, en la recuperació del pressupost que ara no s'ha pogut posar en marxa per culpa del PP, Ciudadanos i els independentistes?. Sobre aquest tema ha dit que ?els socialistes ens deixarem la pell per a guanyar aquestes eleccions perquè la província de Castelló necessita que queden garantits els 71 milions d'inversions per a les Rodalies, l'impuls al corredor mediterrani i el rescat de l'autopista i l'eliminació del peatge l'1 de gener de 2020?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana