Castelló: Ciutadans (Cs) de Castelló veu positiva la possibilitat de negociar la proposta del CD Castellón amb la resta de partits


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182150_109818/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-02-2019
Ciutadans (Cs) de Castelló veu positiva la possibilitat de negociar la proposta del CD Castellón amb la resta de partits

· Cristina Gabarda: "entre tots hem de fer que Castelló tinga l'equip que es mereix"





Castelló, divendres 15 de febrer de 2019. La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha traslladat, després de la reunió amb Vicente Montesinos, president del CD Castellón, que "seria bo poder negociar la proposta del conveni del Club Esportiu amb tots els grups municipals perquè amb voluntat política es podria aconseguir molt".




Així doncs, Gabarda ha indicat que "entre tots hem de fer que Castelló tinga l'equip que es mereix i per a això, l'Ajuntament hauria de començar per regularitzar la seua situació administrativa i acordar com adequar les instal·lacions adaptant-les al Segle XXI per a la bona pràctica de l'esport".




Finalment, l'edila de Cs ha conclòs que "des de Cs buscarem el consens amb la resta de forces polítiques per a acabar amb la precarietat a la qual ha arribat el CD Castellón".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana