Castelló: Ventura: "És l'hora d'una nova política després de 40 anys de bipartidisme pactant amb els nacionalistes"


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182166_109833/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-02-2019
Ventura:

· La portaveu assenyala que "Cs a Castelló té equip, talent i estructura per a afrontar les pròximes cites electorals"

La portaveu provincial de Ciutadans (Cs) a Castelló, Merche Ventura, ha manifestat que "és l'hora d'una nova etapa política després de 40 anys de PP i PSOE pactant amb els nacionalistes". "Espanya necessita liberalisme, patriotisme i modernitat i això és el que representa Ciutadans", ha valorat la portaveu, després de la reunió del comité provincial. Davant els coordinadors de les agrupacions de tota la província de Castelló, Ventura ha defensat que "Cs a Castelló té equip, talent i estructura per a afrontar les pròximes cites electorals".

Respecte a la data de les pròximes Eleccions Generals del 28 d'Abril, la portaveu ha assegurat que "aquesta legislatura realment va acabar quan el PP va ser condemnat per finançament il·legal fa nou mesos, però ni Rajoy va ser responsable convocant eleccions, ni Pedro Sánchez va complir amb la seua paraula després de la investidura, allargant així l'agonia".


"Un nou govern liberal, constitucional i europeu s'obri pas i només podrà estar liderat per Albert Rivera", ha explicat Ventura, qui ha recordat "les últimes eleccions de Catalunya i Andalusia com a exemples d'èxit i creixement de Cs".




Així mateix, la també diputada autonòmica ha subratllat que "en Cs som l'únic partit capaç de frenar als nacionalistes i de portar la regeneració democràtica a les institucions espanyoles i valencianes". "Aquells partits que van vindre a salvar als valencians, no han salvat a ningú només al seu nacionalisme, alçant butllofes entre els valencians", ha valorat la portaveu, qui ha afegit que "a part del seu sectarisme, tampoc han sabut gestionar i han demostrat ser més del mateix amb els seus presumptes casos de corrupció, com estem veient en el Govern de l'Ajuntament de Castelló".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana