Castelló: Vicent:


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182204_109866/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-02-2019
Vicent:

·L'edil Juan Ramon Vicent ha lamentat que "la música siga de nou un problema per als bipartits del Botànic i del Grau"


Castelló, diumenge 17 de febrer de 2019. El regidor de Ciutadans (Cs) de l'Ajuntament de Castelló Juan Ramón Vicent ha denunciat que "la falta de diligència de tres conselleries a solucionar el problema del conserge del Conservatori Superior de Música de Castelló ha acabat amb la rutina dels alumnes que decidien quedar-se després de les 15 hores a estudiar o dels professors que fan classe a la vesprada i per tant, han vist alterat la seua entrada d'accés".



En aquest sentit, l'edil de Cs lamentat que "la música siga de nou un problema per als bipartits sectaris que ens governen tant a nivell local com autonòmic" i ha indicat que "els partits del Pacte del Botànic igual que els del Pacte del Grau fa temps que estan més preocupats d'evitar la seua marxa fúnebre que dels qui hagen d'eixir a interpretar-la".


Finalment, Juan Ramón Vicent ha exigit "encara que siga un últim esforç als bipartits homòlegs del Grau i Botànic perquè medien una solució per a incorporar com més prompte millor a un conserge en el Conservatori i es restablisca amb la major celeritat possible el bon funcionament del centre".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana