Castelló: Els corredors i corredores de la Marató BP Castelló i del 10K Facsa Castelló tornen a vestir-se amb JOMA


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182229_109892/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182229_109892/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-02-2019
Els corredors i corredores de la Marató BP Castelló i del 10K Facsa Castelló tornen a vestir-se amb JOMA

L'organització presenta la sudadera oficial de la Marató BP Castelló i la camiseta oficial del 10K Facsa Castelló

L'empresa toledana de roba esportiva JOMA segueix apostant per vestir als corredors i corredores que participaran a la Marató BP Castelló i al 10K Facsa Castelló el diumenge 24 de febrer.

Per a la novena edició de la Marató BP Castelló, l'organització opta per oferir una sudadera que s'entregarà als inscrits conjuntament amb la bossa del corredor a l'Expo-Marató. El model seleccionat per a la prova és l?Essential? en color blau marí per als corredors i en fúcsia per a les corredores, una sudadera de mitja cremallera que incorpora ribsals punys per a un millor ajust, dos butxaques laterals amb cremallera i les mànegues de tall raglan per a afavorir la llibertat de moviments dels corredors.

D?altra banda, els inscrits al 10K Facsa Castelló disposaran a la bossa del corredor d'una camiseta model ?Granada? en color blau turquesa i groc. Una camiseta dissenyada en coll redó, que incorpora tecnologia Micro-Mesha les axil?les i costats per a millorar la transpiració, així com teixit gofratge horitzontal. Així mateix, incorpora el sistema DRY MX, una tecnologia capaç de controlar la humitat corporal de l'esportista.

La roba esportiva de JOMA combina comoditat i lleugeresa. Gràcies a la bona transpiració dels seus teixits, les peces de roba no acaben mullades, ja que expulsen la pròpia suor de l'esportista. Això comporta una millor regulació de la temperatura corporal del corredor, afavorint al seu rendiment.

La bossa del corredor que es lliuraràa l'Expo-Marató inclou, en funció de la cursa, la sudadera oficial JomaEssential de la Marató BP Castelló o la camiseta Joma Granada del 10K Facsa Castelló, el número obligatori d'ús al guarda-roba, la revista i guia oficial de l'esdeveniment, i diferents obsequis proporcionats pels espònsors de l'esdeveniment.

Per a més informació i inscripcions: www.maratonbpcastellon.com/


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana