Castelló: Diputació de Castelló entregarà el trofeu Castelló Escenari Esportiu a la Marató BP Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182330_109980/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 20-02-2019
Diputació de Castelló entregarà el trofeu Castelló Escenari Esportiu a la Marató BP Castelló

Un any més, Diputació de Castelló mostra el seu compromís amb l'esport castellonenc. Com a les edicions anteriors, la representació institucional estarà present a la novena edició de la Marató BP Castelló i a la sisena del 10K Facsa Castelló el diumenge 24 de febrer, atorgant el trofeu Castelló Escenari Esportiu al llarg de l'entrega de premis.

L'objectiu d’aquest premi és reconéixer al club esportiu provincial que més participants té inscrits en ambdues proves, tant en la Marató com en el 10K. En l'edició passada, la Unió Atlètica de Castelló va ser el club esportiu que va aconseguir el trofeu.

Diputació de Castelló manté la seua aposta per l'esport com a dinamitzador social, econòmic i turístic per a la província de Castelló. Mitjançant el seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern provincial posiciona la marca turística de Castelló entre aficionats i esportistes locals, nacionals i internacionals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios