Castelló: La Marató BP Castelló es converteix en un ‘Event amb Bon Ambient’ per mitjà de Coca-Cola


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182370_110017/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-02-2019
La Marató BP Castelló es converteix en un ‘Event amb Bon Ambient’ per mitjà de Coca-Cola

Coca-Cola European Partners Iberia repeteix un any més la seva participació en la gran festa del running castellonenc. L'empresa té un fort compromís amb la promoció de l'esport i de l'estil de vida saludable, i tant la Marató BP Castelló com el 10K Facsa Castelló són l'escenari perfecte per a difondre i promocionar aquests valors.

Després de l'acord firmat, la companyia subministrarà els seus productes, concretament Aquabona i Powerade, en tots els punts d'avituallament distribuïts al llarg de la prova. Tant l'aigua com la beguda isotònica, elements imprescindibles per als corredors, seran oferits en la seua totalitat per Coca-Cola.

Així mateix, seguint la seua iniciativa ‘Events amb Bon Ambient’, Coca-Cola portarà a terme diferents accions abans, al llarg i després de les proves per a fomentar la sostenibilitat i promoure el reciclatge i la reutilització dels residus generats, especialment del plàstic. L'objectiu és sensibilitzar en matèria ambiental i social, i fer partícips a tots els agents implicats a l'esdeveniment mitjançant les seues accions.

La companyia farà extensiva la seua col·laboració per diferents punts al llarg de l'esdeveniment, com una zona d'hidratació en postmeta, un espai per a convidats i autoritats o diversos punts de Bon Ambient, especialment junt als llocs d'avituallament i en meta.

Coca-Cola està present en nombrosos esdeveniments de promoció de l'activitat física i l'esport. Un any més, la companyia reflecteix el seu compromís social i mediambiental, al mateix temps que fomenta estils de vida saludables entre els ciutadans de Castelló.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana