Castelló: Les institucions europees a Espanya presenten a l'UJI els principals reptes de cara a les pròximes Eleccions Europees


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 09-03-2019
 

Representants de les institucions europees a Espanya i experts de la Universitat Jaume I abordaran dilluns 11 de març de 2019 en la jornada «Eleccions europees 2019, pel futur» els reptes als quals s'enfronta la Unió Europea en aquests moments, com ara el Brexit, la immigració, l'ocupació o la defensa dels drets humans, als quals hauran de donar resposta les institucions que es configuren després de les pròximes eleccions europees del mes de maig.

En la jornada, que tindrà lloc a les 10 hores en el saló d'actes Alfons el Magnànim de la Facultat de Jurídiques i Ciències Econòmiques, se celebrarà una taula redona sobre els reptes de la Unió Europea i la normativa que regeix les eleccions en la qual participaran María Andrés, directora de l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya; Jochem Mueller, director adjunt de la representació de la Comissió Europea a Espanya, i María del Rosario García Mahamut, catedràtica de Dret Constitucional de l'UJI.


A més, es presentarà la campanya #EstaVezVoto, que pretén mobilitzar als joves de 18 i 25 anys perquè participen en les pròximes Eleccions Europees. En la campanya #EstaVezVoto ja s'han inscrit 18.910 joves de tota la Unió Europea, 2.182 d'ells espanyols, els quals estan organitzant de forma voluntària diferents activitats en el seu entorn per a cridar a la participació. Tres d'aquests joves de la Comunitat Valenciana participaran també en la jornada compartint les seues experiències.
Més informació: https://www.uji.es/com/agenda/2019/03/11/eleccions-europees/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana