Castelló: El PSPV-PSOE celebra que Pedro Sánchez haja aprovat la dotació per a la bonificació del peatge per a camions entre Torreblanca i Peñíscola


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-03-2019
 

 Guillem Alsina diu que ?és molt positiu per al Baix Maestrat que el Govern continue governant, malgrat les travetes de PP i Ciudadanos?.


El secretari de Medi Ambient, Sostenibilitat i Costas de l'Executiva Provincial del PSPV-PSOE, i candidat a l'alcaldia de Vinaròs, Guillem Alsina, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió adoptada hui pel Consell de Ministres d'aprovar la dotació per a l'ampliació de les bonificacions per al peatge dels vehicles pesats en el tram entre Peñíscola i Torreblanca, que és el pas previ perquè en un altre Consell la mesura quede definitivament aprovada amb un Reial Decret Llei.
?Afortunadament?, assenyala Alsina, ?el Govern continua governant, malgrat els intents que realitzen les dretes de PP i Ciudadanos perquè cesse l'activitat de l'executiu?.
?Per al Baix Maestrat és una molt bona notícia que el Govern seguisca al peu del canó perquè en aquesta comarca és imprescindible que els camions isquen de la N-340 per a millorar el nostre nivell de seguretat viària?. Una novetat molt important a la qual caldrà unir la que es produirà a la fi de 2019 quan el Govern rescate l'autopista i transitar per l'AP-7 per la província de Castelló siga totalment gratis.
Recorda que a aquestes notícies cal afegir la que es va produir el mes de novembre passat quan es va posar en servei la línia de Rodalia entre Castelló i Vinaròs, ?per la qual mai va apostar el PP?.
?És evident?, conclou dient, ?que per a aquesta terra, 8 mesos de Govern de Pedro Sánchez han resultat molt més fructífers que els 7 anys de Rajoy, que van estar replets de retallades i incompliments?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana