Castelló: L'Associació Nacional de Psicologia Positiva celebra a Castelló, Lima i Mazatlán el Dia Internacional de la Felicitat


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-03-2019
 


POSITIVAT, l'Associació Nacional de Psicologia Positiva, ha organitzat, amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat que se celebra dimecres 20 de març 2019, a l'Àgora universitària diverses activitats senzilles però basades en investigacions psicològiques per tal de prendre consciència i posar en pràctica la felicitat.

En 2012 l'Assemblea General de Nacions Unides va aprovar declarar el dia 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat, en considerar que és un dels drets humans fonamentals i un objectiu que tots hem de perseguir. Les persones assistents podran seguir el seu propi camí de la felicitat, mitjançant diferents activitats, i així, els que aconsegueixin completar tot el recorregut, rebran un regal commemoratiu.

√Čs un acte obert a tota la ciutat de Castell√≥ que es desenvolupar√† de 10 a 13 hores a l'√Ägora de l'UJI. Cal destacar que des de POSITIVAT realitzaran els actes simult√†niament a Castell√≥ (Espanya), a Lima (Per√ļ) i en Mazatl√°n (M√®xic).

Les activitats estan organitzades per POSITIVA'T en col¬∑laboraci√≥ amb la Universitat Jaume I i la Facultat de Ci√®ncies de la Salut, el Negociat de Joventut de l'Ajuntament de Castell√≥ de la Plana, la Universitat de Sant Martin de Porres i l'Escola de Psicologia de la Universitat d'Ucayali del Per√ļ, el IPPSE - Institut Peru√† de Psicologia i Educaci√≥ i el Campus Mazatl√°n de la Universitat Tecmilenio de M√®xic.

Més informació: www.positivat.com

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana