Castelló: Barrachina es suma al projecte d’ Isabel Bonig per el canvi en la Generalitat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183391_110889/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-03-2019
Barrachina es suma al projecte d’ Isabel Bonig per el canvi en la Generalitat

El president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, defensarà el lideratge de la província des de València. El president provincial se sumeixi d'aquesta manera al projecte d'Isabel Bonig i serà el número u de Castelló als Corts per a la convocatòria electoral del proper 28 d'abril. Una elecció de Barrachina que serveix “per ser útil a la província i aconseguir recuperar la llibertat perduda”.
El líder provincial ha assenyalat que “la prioritat és que la província torni a generar oportunitats, a crear ocupació i a liderar la creació d'infraestructures útils que permetin créixer a la província”. Una elecció personal de Miguel Barrachina qui considera que “Castelló necessita recuperar el pols perdut” pel que ha triat anar en les llistes autonòmiques com a número u.
En aquest sentit, el projecte del PP és el projecte d'Isabel Bonig ja que “cal recuperar la llibertat perduda, defensar la llibertat d'educació, reconduir el caos que han generat des de l'esquerra en la sanitat i recuperar la creació d'ocupació”.
Miguel Barrachina defensarà a Castelló des de les Corts Valencianes traslladant el mateix model de gestió que ha assumit als últims governs del Partit Popular: baixar impostos crear ocupació, oportunitats o infraestructures vitals per a la província, com l'AVE.
El líder provincial ha advertit que “Castelló necessita un president com Pablo Casado a Espanya que aposti per allò que de debò necessitem, de la mateixa manera que necessitem un Govern autonòmic del Partit Popular que recuperi la llibertat d'elecció, suprimeixi l'impost de successions i elimini les llistes d'espera sanitària”.
Al mateix temps, les candidatures del PP per a les eleccions nacionals comptaran amb Óscar Clavell com a número u del Congrés i Salomé Pradas com a número u al Senat. Els dos parlamentaris ja han demostrat de forma clara la seva contundència en la defensa de la província i, tal com ha explicat el president provincial, “són els millors per defensar a Castelló des de Madrid: aguerridos, preparats i amb


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana