Castelló: Susana Ros diu que amb les bonificacions per a camions en l'AP-7 fins a Torreblanca es demostra novament que Pedro Sánchez compleix la paraula donada


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-04-2019
 

 Diu que aquest tipus de notícies posen de manifest que per als ciutadans i ciutadanes de Castelló és molt important que a partir del 28 d'Abril continue havent-hi un govern socialista


La candidata número 1 al Congrés per la província de Castelló, Susana Ros, ha manifestat que ?per als ciutadans i ciutadanes de Castelló és molt important que a partir del 28 d'Abril continue havent-hi un govern dels socialistes perquè continuen ocorrent coses com les d'ahir, quan el consell de ministres va aprovar les bonificacions en el peatge fins a o des de Torreblanca per als camions que procedisquen de Catalunya o circulen en direcció cap a la comunitat veïna?.
Cal recordar que ?es tracta d'una gran notícia per a la província de Castelló perquè contribuirà a millorar substancialment els nivells de seguretat viària per als usuaris de la N-340 al Baix Maestrat? i suposa tota una novetat ?perquè el PP només va pressupostar aqueixes bonificacions en territori de Catalunya però no a la província de Castelló?.
No obstant això, assenyala, ?el Partit Socialista ha complit la paraula donada i les bonificacions fins a o des de Torreblanca ja són una realitat?. Encara que recorda que la gran notícia es produirà el 31 de desembre de 2019 quan l'AP-7 passe a ser gratuïta en tota la província de Castelló?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana