Castelló: Ernest Blanch agraeix l'acolliment que el poble de Castelló va dispensar ahir al President del Govern


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-04-2019
 


 Considera que el gran ple aconseguit per Pedro Sánchez i Ximo Puig en el Palau de la festa, al qual van acudir prop de 2000 persones, és un èxit històric del partit a Castelló.

El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha volgut mostrar el seu agraïment al poble de Castelló ?pel gran acolliment que va dispensar en el dia d'ahir al president del Govern, Pedro Sánchez, abarrotant el Palau de la festa?. Considera que l'acte ?va suposar un èxit històric del nostre partit en aquesta província?. També agraeix l'impecable treball desenvolupat pels militants i voluntaris durant la celebració de l'esdeveniment i en la preparació del mateix en els dies previs.
A més, ha assenyalat que ?com a responsable del PSPV-PSOE vull demanar disculpes a les persones que no van poder accedir al recinte i agrair la comprensió que van tindre davant la situació que es va produir?.
Blanch creu que l'ocorregut ahir a Castelló és ?és el reflex de la situació que es viu en aquests moments al carrer, en la qual cada dia, els candidats podem sentir de prop la il?lusió de la ciutadania per guanyar el futur i no consentir cap retrocés?.
Ha finalitzat dient que ?el partit està fort, la maquinària electoral perfectament greixada i continuarem treballant intensament durant tota la campanya per a fer possible que Pedro Sánchez i Ximo Puig puguen revalidar les seues presidències, perquè és el millor que li pot passar a la ciutadania?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana