Castelló: Ventura: "L'educació prefabricada té data de caducitat, el pròxim 28 d'Abril quan Toni Cantó siga President de la Generalitat"


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-04-2019
 


? La candidata de Cs a les Autonòmiques ha critica que "Marzà haja prioritzat una immersió lingüística a la catalana a eliminar els barracons"


"L'educació prefabricada de Marzà té data de caducitat i no és una altra que el pròxim 28 d'Abril quan Cs guanye les eleccions i Toni Cantó siga President de la Generalitat". Així s'ha pronunciat,la candidata de Ciutadans (Cs) a Les Corts Valencianes per Castelló, Merche Ventura, juntament amb la número 2 a les Eleccions Autonòmiques, Cristina Gabarda i la número 1 al Congrés dels Diputats, Sandra Julià, durant la presentació d'una instal·lació que ha recreat l'interior d'un barracó a la platja del Gurugú en el Grau de Castelló. Ventura ha apuntat que "quasi 14.000 xiquets viuen en unes condicions indignes i perilloses per al seu aprenentatge que, per exemple, en dies de pluja com hui s'agreugen". "Marzà va prometre rescatar als xiquets de les aules prefabricades i l'única cosa que ha fet és una immersió lingüística a la catalana", ha assenyalat la candidata, qui ha criticat que "en 4 anys el Botànic no haja invertit esforços a eliminar la ciutat de barracons del Regina Violant o a fer el propi en el CEIP Carlos Sarthou de Vila-real, on, la realitat és que només han canviat unes aules per unes altres".



A més, la cap de llista de Cs, abans de simular una classe a l'interior del mòdul, ha recordat que "un altre dels grans problemes de l'educació valenciana és la precarietat laboral dels seus professors que han vingut patint impagaments durant tota la legislatura, així com la imposició del requisit lingüístic".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana